İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Alibeyköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BEKLEMELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

BEKLEMELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE;

***2023 YKS Sonucuna göre bir üniversiteye yerleşen fakat sorumlu oldukları dersler nedeniyle mezun durumunda bulunan öğrencilere Kasım Ayı içerisinde hak tanımıştır. Bu nedenle ; üniversiteye yerleşen ve geçici kayıt yaptıran öğrencilerimizin

***Okulumuza  Üniversiteye kayıt yaptırdığına dair belge ile birlikte  20.11.2023 pazartesi gününe kadar  dilekçe vermesi gerekmektedir

Sorumluluk Sınav Tarihi 27-28 Kasım Tarihlerinde yapılacak ve sadece üniversiteyi kazanan öğrencilerimiz sınava gireceklerdir.

Üniversiteye yerleşemeyen beklemeli durumda ki öğrencilerimiz ise 15 Aralık 2023- 15 Ocak 2024 tarihleri arasında okulumuza dilekçe vererek Şubat ayı içerisinde yapılacak sınavlara katılabileceklerdir. Sınav takvimi okulun web sayfasında yayınlanacaktır.

Yayın: 08.11.2023 - Güncelleme: 08.11.2023 17:10 - Görüntülenme: 477